En TV-inspektion giver ro i maven​

Hvad er en TV-inspektion?

En TV-inspektion af din kloak er kort sagt en af de mest anvendte og effektive metoder til at undersøge dine kloaksystemer med et videokamera. Det kan i mange tilfælde spare dig rigtig mange penge, fordi vi med en TV-inspektion kan finde den bedste og mest optimale løsning på netop dit problem.
 
Hvis du har mistanke om en skade i din kloak, kan du med fordel få foretaget en TV-inspektion og hurtigt afklare, hvad der er galt. Ved hjælp af denne undersøgelse efterser vi dine kloakkers konstruktion og stand, og vi kan dermed identificere og lokalisere evt. spor af rotter, brud på kloakrør, stoppet afløb eller andre årsager der skaber problemer i din kloak. 

4 grunde til vi anbefaler en TV-inspektion af din kloak

Effektivitet hos RenKloak med tv-insepktion

Hvordan foregår en TV-inspektion?

En TV-inspektion foregår ved, at din autoriserede kloakmester fører et videokamera ind i din kloakledning. Herefter vil vi præcist kunne se videoer og billeder af dit kloaksystem, så det bliver tydeligt at se, hvad  problemet drejer sig om, samt hvorhenne i kloakken skaden befinder sig.
 
Det betyder også, at din autoriserede kloakmester med stor nøjagtighed kan identificere problemet med dit kloaksystem. Din kloakmester vil samtidigt komme med den bedste og mest optimale kloakservice, som vil løse dit kloakproblem, eksempelvis med en spuling af din kloak, en slamsugning, rottespærring eller en fjerde autoriseret kloakløsning. Du slipper altså for usikkerhederne, og vi kan arbejde målrettet for at udbedre skaden.

Hvad sker der, hvis du venter med at løse dine kloakproblemer?

En skade eller et brud på dine kloakrør vil kun blive værre med tiden. I allerværste fald kan det blandt andet lede til en udskiftning af dine kloakrør på grund af et brud.
Når der først er et brud på et kloakrør, vokser omfanget af dine kloakproblemer hastigt. Og det kan betyde store og dyre omkostninger for en reparation.
 
I mange tilfælde kan man fange dine kloakproblemer i tide ved at give kloaksystemet en TV-inspektion. Det vil på den lange bane altid være den bedste og billigste løsning for dig. En TV-inspektion tager ikke lang tid for vores autoriserede kloakmester, og vi vil med det samme kunne identificere problemet i dit kloakrør. Derudover kræver det ikke nogen form for opgravning eller stor installation af udstyr. 

Kloakmester-Sjælland

RenKloak, dit lokale kloakfirma

Befinder du dig i København, Roskilde, Nordsjælland eller en fjerde lokation på Sjælland, så vil vi maks være 2 timers kørsel væk fra dig. Hos RenKloak har vi hovedkontor i Brøndby. Vores lokation ligger lige ved Søndre Ringvej motorvej, hvilket giver os den bedste placering for at være din lokale kloakmester.
 
Har du derfor brug for en akut kloakservice, så tøv ikke med at ringe til os på telefon: 70 77 78 52

Hvad koster TV-inspektion af din kloak?

Vores priser starter ved 1.800,- for en TV-inspektion. Men ring til os, hvis du vil vide mere om priserne i forhold til dine behov. Så kan vi hurtigt afgøre, om du selv kan løse problemet i første omgang, så regningen også bliver billigere for dig selv. Ellers kan vi altid sende en autoriseret medarbejder ud til at vurdere sagen nærmere. Vores kloakmester vil ofte kunne løse problemet med det samme. 
 
Vil du høre om vi kan hjælpe dig med dine kloakproblemer, så ring til os med det samme på telefon: 70 77 78 52

Vores kunder siger

5/5
Jeg har brugt RenKloak længe og servicen er altid på det samme høje niveau.
Jørn Terkelsen
5/5
Flinke, dygtige og venlige folk! Perfekt resultat... og prisen er absolut fornuftig!
William Stuart Pedersen
5/5
Hurtig udrykning og god sparring omkring problemer med tilstopning af rottespærre.
Michal Aage Jensen