Slamsugning

Hvorfor er der behov for slamsugning?

Er din kloak tilstoppet? Bliver problemet ved med at vende tilbage? Og er der en grim lugt af kloak? Så vil en slamsugning i de fleste tilfælde være den helt rigtige løsning. En slamsugning er et akut opkald, som ofte bruges til opgaver til at løsne og rense en stoppet kloak – f.eks. hvis større objekter har sat sig fast og dannet forstoppelse i dit afløb, faldstamme eller kloakrør.

Er slamsugningen altid den rette løsning?

Når du ringer ind til os, vil vores uddannede kloakmester lave en vurdering ud fra dine informationer og den dialog, du har med os. Vurderingen har til formål at analysere den bedste og mest optimale løsning til din situation. Vi har siden etableringen af vores kloakfirma for over 10 år siden oplevet, at slamsugningen i nogle tilfælde ikke er nødvendigt.
 
Det vil både give en billigere kloakløsning til dig, samt at du vil få den bedste og mest optimale løsning ud fra dine behov. Det vil vores autoriserede kloakmester vurdere, når de kommer ud på adressen, hvor de hurtigt vil danne sig et mere præcist overblik over situationen.
 
En slamsuger bruges oftest til det grovere arbejde, og når større objekter har sat sig fast og dannet forstoppelse i afløb, faldstamme eller kloakrør.
Men i nogle tilfælde vil vores uddannede kloakmester vurdere, at en slamsugning ikke er nødvendigt. Det kan være, en lidt billigere kloakspuling kan klare opgaven i din situation.
Effektivitet hos RenKloak
Vi tager imod bestillinger døgnet rundt. Så du kan ringe når det passer dig.

Kontakt os for en uforpligtende samtale

Slamsugning eller kloakspuling

Der er stor forskel på en slamsugning og en kloakspuling, både på prisen og på problemet med din kloak. Som nævnt tidligere er en slamsugning mere beregnet til større problemer med større objekter, hvor der er brug for en grundig rensning og fjerning af grus, slam og fedtpropper. Mens en kloakspuling oftest er beregnet til lettere opgaver, som aflejringer og små tilstoppelser.

Men det er ikke altid vores kloakmester anbefaler begge dele.

Din kloakmester vil på stedet kunne vurdere og finde den præcise løsning, du skal bruge for igen at have vandet løbende frit i rørene.

Vi forlader aldrig vores opgaver hos dig før vi selv er 110% tilfredse og trygge med resultatet.
Det er ikke noget vi bare siger, men noget vores 600 glade og tilfredse kunder på Trustpilot mener. Derfor kan du forvente et kvalitetsbevidst kloakarbejde, hvor der er taget højde for dine ønsker og behov, når du kontakter os.

4 anbefalinger, din kloakmester vil anbefale til dig.

Hvad koster en slamsugning

Der er mange, som ringer ind for at høre hvad en slamsugning koster. Den endelige pris på en slamsugning kan variere ud fra den kloakservice, som vores autoriserede kloakmester vurderer, at du har behov for. 
 
Vores priser starter ved 1.350,- Men ring altid til os, før du booker en slamsugning, da vi først skal vurdere opgaven og om det overhovedet er nødvendigt for dig, at få en slamsugning. 
 
Se mere under priser, eller ring til os for en uforpligtende snak og tilbud på din slamsugningsopgave på telefon: 70 77 78 52

Vores kunder siger

5/5
Jeg har brugt RenKloak længe og servicen er altid på det samme høje niveau.
Jørn Terkelsen
5/5
Flinke, dygtige og venlige folk! Perfekt resultat... og prisen er absolut fornuftig!
William Stuart Pedersen
5/5
Hurtig udrykning og god sparring omkring problemer med tilstopning af rottespærre.
Michal Aage Jensen