Rottespærre

Tegn eller mistanke om rotter i din bolig

Har du problemer med din kloak? Driller dine afløb? Eller har du i en tidligere periode haft lignende problemer? Det er ofte de spørgsmål, som bliver stillet, når din bolig blandt andet kan have rotteproblemer. 
 
Hvis du har mistanke om en skade i din kloak, eller hvis du er i tvivl om, hvorvidt du har behov for evt. en rottespærre eller et nyt kloakrør, så vil det i nogle tilfælde være en god idé, at få foretaget en TV-inspektion og hurtigt få afklaret problemet med dine kloaksystemer.
 
Vores autoriserede kloakmester kan hurtigt få identificeret problemerne med dine kloaksystemer ved brug af en TV-inspektion. Hvis din bolig har rotteproblemer, kan vi hurtigt og effektivt få monteret rottespærre, samt få fikset dine rotteproblemer. Der er typisk ikke lange ventetider, og det kræver ikke en masse udstyr og værktøj, at få monteret en rottespærre.
 
Rotteproblemerne stammer typisk fra kloakken. Når rotterne trænger ind i dit hus, kan det forårsage ubehagelige lugtgener og skader på blandt andet dine kloakrør og stikledninger.
Renkloak trustpilot

Kan en rottespærre med garanti sikre, at jeg ikke får problemer med rotterne i fremtiden?

En rottespærre er typisk udformet af rustfristål, som rotterne ikke kan komme eller gnave sig igennem. Samtidigt tillader rottespærren fri passage for spildevand og regnvand, så vandet frit kan passere den modsatte vej væk fra dit hjem. 
 
En rottespærre kan i de fleste tilfælde fungere som løsningen på dine rotteproblemer. Men det er ikke med garanti, at rotterne holdes helt væk. Det kommer meget an på din situation med kloakrørende. Hvis der evt. allerede er rotter i stikledningen eller brud på dine kloakrør inden rottespærren monteres, vil rotterne allerede have haft mulighed for at boltre sig i stikledningen og bygningen uden at komme i kontakt med en rottespærre, som dermed er stort set uden effekt. 

70 77 78 52

Ring til os døgnet rundt

Kontakt@renkloak.dk

Skriv til os

Installation af rottespærre

Det er en god idé at få undersøgt hele dit kloaksystem, for at vide om rotterne allerede har bygget rede i din del af kloaknettet, inden du får installeret en rottespærre. Men du behøver slet ikke bekymre dig. Alle vores autoriserede kloakmestre er uddannede i montering og installation af rottespærre. Derudover hvis vi finder problemer i din del af kloaknettet, vil vi på bedstevis finde den absolut bedste løsning til dig. 
 
Det er vigtigt for os, at arbejdet bliver gjort ordenligt. Derfor har vi stor fokus på effektiviteten på vores kloakarbejde. Vi har erfaringer med at det nogle gange kan vise sig, at en kloakrensning går en smule dybere end bare i selve toilettet, vandlås eller en tredje årsag. Der kan være mange forskellige årsager til, at en kloak tilstopper. Heldigvis er det intet problem for os, fordi vi løbende efteruddanner vores kloakmestre i at anvende den nyeste og bedste teknologi på området. Vi kan derfor takle alle problemer med din kloak inden, eller når de opstår. 

RenKloak - dit lokale kloakfirma

Vores autoriserede kloakmester har en bred viden og en masse erfaringer i at montere rottespærre, da vi har arbejdet med det i en lang årrække. Derfor kan du være sikker på at få den bedst mulige vurdering og kloakservice med hensyn til dine rotteproblemer.
 
Vi kører ud til kunder over det meste af Sjælland, så uanset om du befinder dig i nærheden af København, Roskilde, Nordsjælland eller en fjerde lokation, kan vi nemt komme til dig. Vores lokation ved Søndre Ringvej motorvej vil desuden give os max 2 timers kørsel til din bolig. Har du derfor brug for en akut kloakservice, så tøv ikke med at ringe til os på telefon: 70 77 78 52
Kloakmester-Sjælland

Priser på montering af rottespærre

Det er vigtigt for os, at vi får vurderet og udført den absolut bedste løsning på dine rotteproblemer. Om du skal have monteret en rottespærre, eller andet autoriseret kloakarbejde for at få løst dine rotteproblemer, finder vi den mest optimale løsning, så du kan sove trygt om natten. 
 
Vil du gerne have løst dine rotteproblemer i din kloak? Vi udarbejder altid gerne et tilbud til dig, som er helt uforpligtende. Giv os et kald på telefonen: 70 77 78 52 for at bestille en tid eller send os en mail på kontakt@renkloak.dk, så får vi hurtigt fikset dine rotteproblemer.

Vores kunder siger

5/5
Jeg har brugt RenKloak længe og servicen er altid på det samme høje niveau.
Jørn Terkelsen
5/5
Flinke, dygtige og venlige folk! Perfekt resultat... og prisen er absolut fornuftig!
William Stuart Pedersen
5/5
Hurtig udrykning og god sparring omkring problemer med tilstopning af rottespærre.
Michal Aage Jensen