Kloakrensning

Hvornår er der behov for en kloakrensning?

Der kan være mange forskellige årsager til en kloakrensning, men de typiske grund er, hvis dit toilet, kloak eller hvis dit afløb i køkkenet eller badeværelset er tilstoppet.
 
Det kan også være en nødvendighed for en kloakrensning, hvis vandet forsvinder langsomt, når du går i bad eller hvis vandet siger en mærkelig lyd, når du skyller ud i toilettet. Det kan være et tegn på, at dine kloakrør er stoppet og skal serviceres.
 
Uanset dit behov, har vi hos RenKloak specialiseret os i at hjælpe private kunder med kloakrens og afløb. Vi hjælper med alle former for rengøring af kloak og afløb, lige fra tv-inspektion, slamsugning til andet autoriseret kloakarbejde.
Renkloak trustpilot

Vi har altid fokus på 3 trin ved en kloakrensning

Dit kloakproblem kan afhjælpes med en kloakrensning

Hos RenKloak har vi mange års erfaring med kloakrens og service med professionelt udstyr. Derfor har vi med garanti hjulpet med et lignende problem før. Problemet med din kloak og din tilfredshed er altid vores første prioritet. Det er grunden til, at vi har stort fokus på at have en god dialog og kommunikation med dig, som vores kunde. Udover vores dialog med dig vil vores autoriserede kloakmester komme ud på adressen og vil hurtigt danne sig et mere præcist overblik over situationen.
 
Vores kloakmester vil sørge for at vandet igen kan løbe frit igennem din kloak og afløb. Men samtidigt vil han også lokalisere årsagen til problemet og udbedre den. Vores kloakmester vil ved hjælp af vores professionelle udstyr effektivt sørge for at din kloak og afløb får en rengøring, som du ikke kan opnå med almindelige hjælpemidler. 
 
Uanset hvilke problemer du har med at gøre, vil vores autoriserede kloakmester kunne hjælpe dig og fikse dine problemer. 

Vi tilbyder kloakrensning i form af

En professionel kloakservice som kan spare dig for ekstra omkostninger og besvær

Er uheldet ude og har du brug for en professionel og effektiv kloakrensning? Ved hjælp af vores mange års erfaringer vil vores autoriserede kloakmester altid foretage en grundig vurdering af problemet og din situation, før vi beslutter os hvilken kloakservice, du har brug for.
 
Oftest vil der kombineres to metoder til en kloakrensning, men det er ikke altid nødvendigt at bruge slamsuger. Derfor er det heller ikke nødvendigt at betale for både rensning med slamsuger og rensning med spuling hver gang. Man kan som udgangspunkt bruge en kloakspuling 1 gang hver anden eller hvert år som forebyggelse af større forstoppelser og skader. 

Vigtigt at effektiviteten er på plads

Vores professionelle vurdering vil både spare dig for ekstra omkostninger og en masse besvær i fremtiden, da vi efter vurderingen af problemet kan beslutte om det er en slamsugning, en spuling eller noget andet autoriseret kloakarbejde.
 
Det er vigtigt for os at arbejdet bliver gjort ordenligt. Derfor har vi stor fokus på effektiviteten af vores kloakarbejde. Vi har erfaringer med, at det nogle gange kan vise sig, at en kloakrensning går en smule dybere end bare i selve toilettet, vandlås eller en tredje årsag. Der kan være mange forskellige årsager til, at en kloak tilstopper. Heldigvis er det intet problem for os, fordi vi løbende efteruddanner vores kloakmestre i at anvende den nyeste og bedste teknologi på området. Vi kan derfor takle alle dine problemer med din kloak både inden, eller når de opstår. 

Prisen på din kloakrensning

Det er vores mission, at effektiviteten på vores kloakarbejde er af høj kvalitet til retfærdige priser. Det lyder måske som noget, du har hørt før. Men hvis vi laver vores forarbejde godt nok, vil der komme færre overraskelser. Det har vi selv store erfaringer med – og over 10 år i branchen.
 
Derfor kan prisen for en kloakrensning variere ud fra den kloakservice, som vores autoriserede kloakmester vurderer, at du har behov for. 
 
Vil du høre, om vi kan hjælpe dig med din kloakopgave, så ring til os med det samme på telefon: 70 77 78 52

Vores kunder siger

5/5
Jeg har brugt RenKloak længe og servicen er altid på det samme høje niveau.
Jørn Terkelsen
5/5
Flinke, dygtige og venlige folk! Perfekt resultat... og prisen er absolut fornuftig!
William Stuart Pedersen
5/5
Hurtig udrykning og god sparring omkring problemer med tilstopning af rottespærre.
Michal Aage Jensen